Innovathens - Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Ομάδα

Αντώνης Οικονόμου

Project manager / INNOVATHENS

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεγάλη εμπειρία σε τεχνική διεύθυνση έργων βιομηχανικής αυτοματοποίησης, διαχείριση Προγραμμάτων R&D στα πεδία της Ρομποτικής και της Πληροφορικής και διοίκηση εταιριών υψηλής τεχνολογίας. Σήμερα διευθύνει τον κόμβο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας INNOVATHENS στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη νέων ιδεών στους τομείς των ψηφιακών εφαρμογών και της δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας (CCI’s).

Αλεξάνδρα Σουγιουτζόγλου

Venue Manager / INNOVATHENS

Η Αλεξάνδρα Σουγιουλτζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Bsc. International Relations και International History από το London School of Economics (LSE). Εργάζεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τα τελευταία 20 χρόνια και έχει εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων, καθώς και εταιρικών event. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς φορείς επιχειρηματικότητας και καλλιτέχνες . Πλέον, βρίσκεται στη θέση Venue Manager στο Innovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D

Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων / INNOVATHENS

Ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία του Καταναλωτή. Επιπλέον, έχει εξειδίκευση στην Συμπεριφορά Καταναλωτή, στο Digital Branding και στον τομέα του Personalization Fields in Digital Campaigns. Είναι έμπειρος και εγκεκριμένος καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας. Έχει μεταφράσει το νέο πρωτοποριακό βιβλίο που κυκλοφορεί πλέον και στα ελληνικά – το H2H Marketing – των συγγραφέων Philip Kotler– Waldemar Pfoertsch – Uwe Sponholz που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Κατερίνα Αντωνάκη

Creative Director / Technopolis City of Athens

Η Κατερίνα είναι Creative Director της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και επισκέπτρια Λέκτορας στο Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του ΠΑΔΑ.

Έχει εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης αλλά τα τελευταία 10 χρόνια έχει επικεντρωθεί στο ντιζάιν, στο branding, στο σχεδιασμό εκδόσεων, στην στρατηγική και οπτική επικοινωνία στο χώρο της πολιτιστικής βιομηχανίας και στη διδασκαλία. Συμμετέχει σε επιστημονικές ομάδες διεπιστημονικών και διεθνών ερευνητικών προγραμμάτων στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του αστικού σχεδιασμού. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στα: κοινωνικό ρόλο της οπτικής επικοινωνίας στο δημόσιο χώρο, μεθοδολογίες σχεδιασμού και διεπιστημονικός σχεδιασμός, χαρτογράφηση και ο ρόλος του αυθορμητισμού στη διαδικασία σχεδίασης. Έχει σπουδάσει γραφιστική, νέες τεχνολογίες και οπτική επικοινωνία στην Αθήνα, στο Ελσίνκι και στο Λονδίνο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού απο το Goldsmiths University of London στην οπτική επικοινωνία και στην κριτική σκέψη στο σχεδιασμό. Υπότροφος του ΙΚΥ. Η δουλειά της έχει βραβευτεί και έχει παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Γιώτα Ζώη

Social Media Manager / Technopolis City of Athens

Έχοντας σπουδάσει Επικοινωνία & ΜΜΕ και με ειδίκευση στους τομείς του marketing, PR, της διαφήμισης και της δημιουργική γραφής, έχει αποκτήσει σημαντική επαγγελματική εμπειρία ως project manager και marketing executive εργαζόμενη σε Ελλάδα, Γερμανία και Αυστρία, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων από ιατρική (συνέδρια και ερευνητικά projects) μέχρι τεχνολογία, πολιτισμό κλπ. Από τον Φεβρουάριο 2018 έχω ενταχθεί στην ομάδα Επικοινωνίας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Social Media Manager.

Σοφία Κανελλοπούλου

Communications Manager / Technopolis City of Athens

Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτιστική Διαχείριση, στην Ολλανδία. Αγαπά το σινεμά, τη μουσική και τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Από το 2012 δραστηριοποιείται στον τομέα της πολιτιστικής επικοινωνίας. Μεταξύ άλλων, έχει δουλέψει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, εικαστικά δρώμενα και φεστιβάλ στην Ολλανδία, την Αθήνα και τη Σύρο, σε εταιρεία διανομής ταινιών, ενώ για δύο χρόνια αρθρογραφούσε για την πολιτιστική ζωή της Αθήνας. Από τον Δεκέμβριο του 2019, είναι μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Τεχνόπολης.

Κωνσταντίνος Τσίκλος

IT Manager / Technopolis City of Athens

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μηχανικός Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές στα Συστήματα Επικοινωνιών Δεδομένων στο Brunel University του Λονδίνου. Επενδύοντας στο Network Engineering αποφοίτησε από την ελληνοαμερικανική ένωση με πιστοποιήσεις από τον μεγαλύτερο οργανισμό δικτύων παγκοσμίως την Cisco. Από το 2007, εργάζεται ως ΙΤ Manager στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Σχεδίασε και υποστηρίζει όλη την δικτυακή και πληροφοριακή υποδομή της Τεχνόπολης και του INNOVATHENS, του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης. Παράλληλα έχει υλοποιήσει μια σειρά απο εφαρμογές και Projects στον τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων και στα Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

ΆνναΜαρία Καστράνη

Press Officer / Technopolis City of Athens

Η ΆνναΜαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα. H καλλιτεχνική της όμως φύση υπερίσχυσε και από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Στην αρχή ως μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έπειτα μέσα από το χώρο της δισκογραφίας, στο κομμάτι των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, της παραγωγής αλλά και στη διαχείριση ψηφιακού περιεχομένου. Από τις αρχές του 2020 έχει ενταχθεί στην ομάδα Επικοινωνίας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Κωνσταντίνα Μαργαρίτη

Head of Marketing & Communications Department/ Technopolis City of Athens

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Από μικρή της άρεσε να επικοινωνεί με όλο τον κόσμο γι αυτό έμαθε 2, 3 και βάλε γλώσσες. Της άρεσε τόσο που σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έκανε το μεταπτυχιακό της στην Πολιτική Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες. Από το 2006 εργάστηκε σε διαφημιστικές εταιρείες ενώ από το 2012 είναι μέλος του Τμήματος Επικοινωνίας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Τον ελεύθερο χρόνο της επικοινωνεί χορεύοντας salsa, rock ‘n’ roll και cha cha cha.

Ελένη Μιχαλάκη

Communications Manager / Technopolis City of Athens

Η Ελένη γεννήθηκε και ζει στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε Ιστορία αλλά σύντομα κατάλαβε ότι οι φανταστικές ιστορίες της αρέσουν καλύτερα. Γι΄αυτό πέρασε από πολλές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και φεστιβάλ, τόσα που βαρέθηκε να είναι ακροάτρια ή θεατής και έκανε το μεταπτυχιακό της πάνω στην Πολιτιστική Διαχείριση. Από το Πάντειο, ο δρόμος της την έφερε στο Γκάζι και στο Τμήμα Επικοινωνίας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, όπου και εργάζεται από τον Απρίλιο του 2015.

Άλκιστης Τσίκου

Creative Director / Technopolis City of Athens

Η Άλκηστις γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει 3D Computer Graphics Animation & Multimedia Productions, όπως και Γραφιστική. Εργάζεται ως γραφίστρια, εκπαιδευτικός, μοντέρ και animator. Ανήκει στη δημιουργική ομάδα της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων από το 2009 και διατέλεσε 14 χρόνια καθηγήτρια στον ΑΚΤΟ, στον κλάδο Animation & Interactive Media. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΑSIFA HELLAS (παράρτημα του International Animated Film Association) και μέλος στην παγκόσμια ένωση παιδικών εργαστηρίων animation AWG (Animation Workshop Group). Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό εκπροσωπώντας το ελληνικό animation, μεταδίδοντας την αγάπη της για την τέχνη αυτή μέσω εργαστηρίων που σχεδιάζει και επιμελείται για όλες τις ηλικίες ενώ παράλληλα οι ταινίες της έχουν προβληθεί και διακριθεί. Ένα από τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της ήταν το πρώτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του επετειακού λογοτύπου της Παγκόσμιας Ένωσης Animators.

аппартаменты Калининград

Pin up casino

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare